Velkommen til Norges Nettbutikk for Peis & Pipe | Telefon: 46 70 21 00 (08-18) | Åpningstider Butikk: 08-16

Om oss

Siden 2008 har vi drevet - Hele Norges Nettbutikk for Peis og Pipe.

Siden 2008 har vi drevet  - Hele Norges Nettbutikk for Peis og Pipe. Vårt fokus er å tilby unik kvalitet til sluttbruker gjennom vår lidenskap for de beste peis og pipeprodukter i markedet. Vårt unike sortement gjør netopp dette. Du skal være trygg på at alle våre produkter er nøye testet ut og vurdert. Vår kunnskap og erfaring er din trygghet når du handler hos oss. Det er derfor vi kun driver med Peis og Pipeprodukter - Kvalitet vår spesialitet!  

Med salg av ildsteder og tilbehør til privat og næring i hele Norge, har vi i 2024 betjent ca 28000 fantastiske kunder!

Sommeren 2023 Åpnet vi stor Peisbutikk på Notodden i Heddalsveien 41 - 3674 Notodden.   (tidl. Byggmakker og Modenas lokaler)  

Vi har  gjennom årene spesialisert oss på alt av tenkelig tilbehør for peis og ovn, i tillegg til våre ildsteder og egne solide kvalitetsmerkevarer*(se nederst for info)

Pipehatt AS - Pipesenteret gjør handel med stålpipe og ildsted enkel. Våre medarbeidere skreddersyr løsningen du trenger!    Pipesenteret bistår gjerne i spørsmål knyttet til ildsted og skorstein. 

Pipehatt AS har distribusjon av  Modulex Systemskorstein på det Norske markedet. Modulex har vært i salg i mange år i Norge under produktnavnet Presteel frem til 2020.  Modulex er et fullsortement skorsteinssystem i ulike dimensjoner. Modulex er utviklet i Norden av for best mulig tilpasning til et utfordrende Nordisk klima. I 2023 feiret vi Modulex 30 års jubileum med ulike markedsaktiviteter knyttet til dette. De første Modulex skorsteinsystemer kom på markedet i 1993 , og siden da har Modulex blitt utviklet gjennom erfaring og innovasjoner til et fullskala skorsteinsystem der vi lagerfører 5 ulike standardmodeller samt 2 AIR modeller av Modulex systemskorstein. fra Ø100mm - Ø200mm - Og flere dimensjoner finnes for blant annet  tilpasset løsninger for industri og storkjøkken. Vi jobber med Modulex fordi vi mener den holder markedets høyeste kvalitet fra indre rør til ytre mantel. I fullsortementet tilbyr den unike løsninger for montørene.  Om det er snakk om å kompensere for høy eller lav trekk i skorstein , eller små til større sideforskyvninger finner du løsningen i Modulex sortiment -og på vårt lager med stålpipe.  

Handler du med oss skal du være trygg på å få den beste service og kvalitet. 

- Kvalitet vår Spesialitet! - 

Våre ansatte

 • Hans Bugge Andersen

  Daglig Leder / Fagansvarlig Peis og Pipeprodukter

  Kvalitet i produkt og tjeneste - Det er vår spesialitet!  

  Hans er "brennende" opptatt av at kunden skal få produkt tilpasset behov.

  Sertifisert kontrollør og montør
  i søknadspliktige arbeider N3.

 • Hanne Kjersti Bugge Robertsen

  Økonomi og Ordrebehandling

  Hanne kan alt innen ordrebehandling og økonomi. I tillegg er Hanne en ekte ildsjel og brennende engasjert i Pipehatts merkevarer.

  Hun beregner også gjerne din pipe!

 • Jeanett Haugan

  Lagersjef / Logistikkansvarlig

  Meget dyktige og alltid hyggelige Jeanett har vært med Pipehatt AS siden 2017.  Jeanett møter du på kundeservice!

 • Ronny Wergeland

  Arbeider kontrollør og montør

  Ronny har fagbrev som Tømrer i mer enn 20 år. Ronny er svært erfaren montør på alle områder. Har også sertifisering Nivå 3 for søknadspliktige. Ronny er spesialist på søknader samt prosjektering av gode ildsted og pipe løsninger for våre kunder.

 • Marius Aga Andersen

  Lagermedarbeider og assistent

  Marius har oppgaver hos oss knyttet til lagerarbeid, på våre 2 hovedlager er Marius å finne for klargjøring av montørens materiell, pakking av varer til sluttkunder samt klargjøre pallegods inn og ut fra lager.  Marius beriker Pipehatt AS med sitt gode humør og stå på vilje. Alltid blid og hyggelig. 

 • Kjell Arne Johnsen

  Tekniker

  Kjell Arne har inngående kunnskap og oversikt

  over Pipehatt AS`s produktsortement og bistår deg ved tekniske spørsmål omkring produkter du har kjøpt, eller produkt du ønsker å vite mer om. 

Våre merkevarer

Kontakt oss