Velkommen til Norges Nettbutikk for Peis & Pipe | Telefon: 46 70 21 00 (08-18) | Åpningstider Butikk: 08-16

Lansering av vår oppdaterte nettbutikk

Vi er stolte av å kunne kunngjøre lanseringen av vår helt nye, innovative nettbutikk i samarbeid med Fjell Digital AS. Denne nettbutikken ble offisielt lansert 31. mai 2024 på Shopify-plattformen, og representerer en betydelig oppgradering med et modernisert system og et oppdatert visuelt design.

En Brukervennlig Handleopplevelse

Vårt hovedmål med den nye nettbutikken er å tilby våre kunder den mest brukervennlige handleopplevelsen i varmebransjen. Nettbutikken er utformet som et utstillingsvindu for vårt unike og innovative vareutvalg, hvor hver eneste produktkategori er nøye kuratert for å imøtekomme kundenes behov og preferanser. Det moderne designet og det forbedrede systemet på Shopify gjør det enklere enn noensinne å navigere, søke etter produkter, og gjennomføre kjøp på en rask og effektiv måte.

Fjell Digital AS: En Viktig Samarbeidspartner

I dette prosjektet har Fjell Digital AS spilt en avgjørende rolle ved å løfte handleopplevelsen til nye høyder. Med deres omfattende erfaring og ekspertise innen IT-løsninger og digital markedsføring, har de hjulpet oss med å skape en plattform som er både funksjonell og estetisk tiltalende. Deres bidrag har vært uvurderlig i utviklingen av vår nettbutikk, og vi ser frem til å fortsette dette samarbeidet i fremtiden.

Fremtiden ser lys ut

Med lanseringen av vår nye nettbutikk, har vi tatt et stort skritt fremover i vår ambisjon om å tilby de beste produktene og den beste handleopplevelsen i varmebransjen. Vi er sikre på at både nye og eksisterende kunder vil sette pris på de forbedrede funksjonene og det brukervennlige grensesnittet.

Vi vil gjerne takke Fjell Digital AS for deres eksepsjonelle arbeid og samarbeid gjennom hele prosessen. Sammen fortsetter vi å innovere og forbedre for å møte og overgå kundenes forventninger.

Besøk vår nye nettbutikk og opplev forskjellen selv!

For mer informasjon, besøk vår samarbeidspartner på Fjell Digital AS.